Tarieven en vergoeding 

 

Het natuurgeneeskundig consult

Uitgebreide informatie over de kosten van natuurgeneeskundige consulten voor zowel volwassenen als jeugdige cliënten vindt u hier. 

Elk consult is zorgvuldig afgestemd op uw gezondheidsbehoeften als cliënt. Ik begrijp uw gezondheid het belangrijkste bezit is en dat investeren in uw gezondheid een belangrijke beslissing is, daarom streef ik  ernaar om ter alle tijden transparantie te geven over alle gerelateerde kosten.

Naast het uitgebreide ontlastingsonderzoek en eventueel aanvullende bloed -voedselintolerantietest, werk ik ook met de Kindling Combi 2 (elektroacupunctuur) en met Kinesiologie technieken.

Het meetsysteem Electroacupunctuur helpt mij bij het stellen van een diagnose, en van tevoren kan worden vastgesteld of een bepaalde behandeling zal leiden tot het gewenste resultaat. 

TARIEVEN

Tarieven per 1-1-2024

Kennismakinggesprek van ca. een 15 minuten is gratis

Volwassenen € 150,- intake en consult (1.5 tot 2 uur)

Volwassenen € 125.- vervolgconsult (1.5 uur)

Volwassenen € 85,- vervolgconsult (1 uur)

Volwassenen € 50.- vervolgconsult (1/2 uur)

Telefonisch consult per 15 minuten € 20.-

Genoemde prijzen zijn exclusief laboratorium onderzoeken. Houd reken met ongeveer €100- €125,- aan voedingssupplementen per maand

De natuurgeneeskundigeconsulten voor volwassenen zijn zorgvuldig afgestemd op uw persoonlijke welzijn en gezondheid. Ieder consult is een investering in uw gezondheid.

 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om te kijken wat ik voor je kan betekenen en wat voor jouw persoonlijke situatie aan te bevelen is. Consulten worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

 

VERGOEDING/ verzekering 

In toenemende mate worden natuurgeneeskunde en leefstijl consulten vergoed door zorgverzekeraars. De dekking en vergoedingen kunnen echter variëren, afhankelijk van uw specifieke verzekering en polis. We raden u aan om rechtstreeks contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om de exacte vergoedingen voor consulten te bevestigen. Vergeet niet dat investeren in uw gezondheid altijd een waardevolle uitgave is, ongeacht de vergoeding van uw verzekering.

Neem contact op met je zorgverzekeraar om te kijken hoe het precies zit voor jouw verzekering of kijk op Zorgwijzer.

Neem hier contact met mij op en maak je afspraak

De facturen van Kerngezond & Fit kunnen contant of via de bank voldaan worden
Alle tarieven zijn geldig vanaf 01 januari 2024  en onder voorbehoud. De prijs is exclusief btw (PDS Centrum Kerngezond & Fit is omzetbelasting vrijgestelde onderneming) 

AFSPRAAK MAKEN

Vul het contactformulier in, dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Je kunt mij ook bellen op telefoonnummer 06-238 338 34 

  • Aanwezigheid / Verhindering

    Als je verhinderd bent op de afgesproken tijd, kun je de afspraak telefonisch of per mail verzetten. Bij annuleringen binnen 24 uur tot de afgesproken tijd, worden de kosten voor 100% in rekening gebracht

  • klik hier voor de overige algemene- en annuleringsvoorwaarden

Klachtenprocedure

Lid van beroepsvereniging VBAG

Bianca Lanenga is als orthomoleculair natuurgeneeskundige therapeut geregistreerd lid van de VBAG (beroepsvereniging en platform voor integratieve gezondheidszorg). Licentienummer beschikbaar

Als VBAG-therapeut doet zijn/haar best om u op een goede en respectvolle manier zorg te bieden. Toch kan het voorkomen dat u ergens niet geheel tevreden over bent. Ik raad u aan om deze kwestie dan kenbaar aan uw therapeut. Wellicht is er sprake van een misverstand en komt u er samen uit. Vind u het moeilijk uw ongenoegen mondeling te uiten? Probeer dan het uw therapeut schriftelijk voor te leggen. Meestal lost een goed gesprek met uw therapeut jouw onvrede of klacht op. Mochten we er samen niet uitkomen en je een klacht indienen, dan kun je terecht bij de geschilleninstantie KAB.

Voor meer informatie over de geschilleninstantie KAB klik  hier