De darmen-succesplan

Welkom bij het darmen succesplan. De oplossing naar een gelukkige en gezonde buik!

Het darmen succesplan is speciaal ontwikkeld om de oorzaak van jouw darmklachten zeer gericht in kaart te brengen en het herstel van meerdere kanten te ondersteunen. Ik ga er voor zorgen dat je inzicht krijgt in wat er bij jou speelt, dat je darmen weer sterk worden en je darmklachten zienderogen afnemen.

Als je dagelijks worstelt met het prikkelbare darm syndroom of andere vergelijkbare buikpijn klachten, dan is de darmtherapie methode is voor jou!  Als je je dagelijks beperkt voelt in je activiteiten en verlang je naar een leven zonder buikklachten? Dan is de darmtherapie methode speciaal voor jou ontworpen!

Mijn naam is Bianca, en ik ben een ervaren orthomoleculair natuurgeneeskundige therapeut en gespecialiseerd in darmtherapie en schildklierzorg. Ik help in het begeleiden van zelfbewuste mensen met het prikkelbare darm syndroom. Ik begrijp het ongemak, de impact en de frustratie, het ongemak die PDS op je leven kan hebben. Daarom heb ik de darmtherapie methode ontwikkeld, om je te helpen en de  controle over je buikgezondheid terug te krijgen. Zodat je weer voluit kunt genieten van het leven.

Het darmen succesplan bestaat uit 6 elementen:

1: darmonderzoek

2: drainage

3: detoxen

4: darmslijmvlies herstellen

5: darmflora herstellen

6: onderhoud

Voor wie is de darmen succesplan zinvol?

De darmherstelmethode is zinvol voor mensen met (chronische) buikpijn en darmklachten: obstipatie, diarree, winderigheid, spastische darm, prikkelbare darm syndroom. Ook is de darmherstelmethode zeer aan te bevelen bij klachten zoals: brandend maagzuur, allergieën, hooikoorts, acne, eczeem, voedingsintoleranties, brandend maagzuur, candida, chronische vermoeidheid, chronische verkoudheid, slaapproblemen, verminderde weerstand, gewrichtspijn, oorontsteking, schildklierproblemen, verminderde weerstand, etc.

 

Raadpleeg bij ziekte eerst een uw arts. Ik ben geen arts. Ik stel geen diagnoses. Het darmen succesplan is geen vervanging voor de behandeling door een arts. Het darmen succesplan is wel ondersteunend aan een arts behandelingen. Het darmen succesplan op het gebied van darm en schildkiergezondheid en ook voedingsconsulten van jou geschieden op eigen risico. Bianca Lanenga van den Hoek en haar bedrijf PDS centrum Kerngezond & Fit is voor geen enkele vorm van schade aansprakelijk, tijdens, voor en na een behandeling of adviezen en gevolgen voor jou of zijn/haar omgeving.  Ik verwijs je graag naar de disclaimer.